Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους Δασικούς Χάρτες

Συσκεψη υπο τον Κυριακο Μητσοτακη για τους δασικους χαρτες

Ζητήματα που προέκυψαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών πρόκειται να επανεξεταστούν σε σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σήμερα Δευτέρα, 5 Απριλίου στις 18:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για το θέμα θα υπάρξουν ανακοινώσεις στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Περιβάλλοντος ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση για τα βασικά ζητήματα που έχουν ανακύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Η ρύθμιση θα οριστικοποιηθεί αφότου εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αναθεώρηση των δασικών χαρτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρυθμίσεις θα περιλαμβάνουν όλα τα βασικά ζητήματα, όπως το τεκμήριο υπέρ του Δημοσίου, τους δασωμένους αγρούς και τις εκχερσωμένες δασικές εκτάσεις κ.ο.κ.

Η ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κρήτη, σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα αλλά και και στο Βόρειο Αιγαίο προκάλεσε αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες.

Για να ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με τη χρήση γης (δασικής ή άλλης μορφής) της ιδιοκτησίας σας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται από το 1997 παρέχοντας έργα και υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και αποκατάστασης φυσικού περιβάλλοντος, δασικών χαρτογραφήσεων και δασικών αμφισβητήσεων.

ISO 9001:2008 Αρ. Πιστ.: 16-Q-0411044-TIC

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δρακοπούλου 18, Χαλκίδα, Τ.Κ. 34100, Εύβοια

2221089814 | 2221092390

22210 92390

info@dasikosxartis.gr

Βρείτε μας στο χάρτη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK